divendres, 6 de novembre del 2015

Setmana de la mobilitat segura

Avui hem finalitzat la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola.
Han vigut guàrdies de mobilitat segura i hem fet les següents activitats:
  • hem treballat competències com a vianants. Hem fet un treball en petits grups on els participants han hagut de classificar diversos comportaments viaris de més segurs a més perillosos . Després hem aplicat la feina apresa a l'activitat 'Com veus el risc?'. Fotos 1a sessió.
  • El segon dia, hem fet  l'activitat "Ho tens clar?". Hem detectar situacions amb risc i conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Hem après i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle. Fotos de la sessió.
  • I a l'última sessió, hem fet una nova activitat anomenada Civisme i seguretat al transport públic on hem treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula de 'Ho tens clar', hem vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Amb uns reflectors que ens han regalat, ho hem experimentat a classe. A la foto ens podeu veure amb els seus reflectors ja enganxats a les motxilles. Fotos de la sessió.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada